El concepte

Tot va començar a l’any 2016 quan vaig obrir L’Artigiana a Sabadell.

Des del primer dia, vaig voler oferir una cuina honesta i saborosa, començant amb un format que m'apassiona: la pizza al tall.

Era un lloc petit, però ple d’intenció i amor per la tradició italiana.

Una nova etapa

A finals de 2024 vaig sentir que calia fer un canvi.

Després d’uns anys creixent i aprenent, vaig decidir aturar el projecte per repensar-lo. Volia anar més enllà.

Així que el març de 2025, L’Artigiana reobre com a restaurant italià d’autor, amb una nova mirada però la mateixa essència.

Ara l’objectiu és oferir una cuina més completa, centrada en la tradició, amb productes d’alta qualitat i una carta molt més àmplia.

Sempre amb preus justos i pensant en compartir-ho amb tothom.

Restaurante L'Artigiana

La meva manera de fer

La meva cuina és cuina de veritat: plats elaborats cada dia, ingredients frescos i sabors que tenen arrel.

Tot passa per les meves mans o les del meu petit equip. I això es nota.

Sempre he tingut clar que el que marques la diferència és el producte i el respecte per aquest.

Burrata i pomodoro giallo
Burrata, pomodoro e ruca
Calamarata alla Genovese
Risotto de sàfra
Melanzane alla Parmigiana
Tiramisu al pistacchio

Ingredients

La massa de les pizzes la preparo seguint la tradició, amb farina multicereal de Manitoba ecològica, amb sègol, ordi, arròs i civada, per una fermentació més lenta i digestiva.

La pasta que fem servir és de sèmola ecològica refinada, feta únicament amb farina i aigua de muntanya. Senzilla, però amb personalitat.

Els embotits venen directament d’Itàlia, de productors que treballen amb criança responsable i herbes naturals. Res industrial, només qualitat i origen.

Comparteixo el que estimo

Per a mi, L’Artigiana no és només un restaurant. És un espai per compartir la meva cultura, els sabors amb els que he crescut, i tot allò que fa especial la cuina italiana.

M’agrada pensar que cada plat és una manera d’explicar una història.

I m’encanta quan algú descobreix un formatge nou, una pasta desconeguda, o es sorprèn amb un vi diferent.

Tot el que faig, ho faig per compartir. Amb passió, respecte i moltes ganes.

Nou!Menú a partir de 4 persones25€/pers.
mínim 4 pers. amb reserva prèvia

Cookies

Utilizamos cookies para garantizar que obtenga la mejor experiencia en nuestro sitio web.