Tot va començar a l’any 2016 quan vaig obrir L’Artigiana a Sabadell.
Des del primer dia, vaig voler oferir una cuina honesta i saborosa, començant amb un format que m'apassiona: la pizza al tall.
Era un lloc petit, però ple d’intenció i amor per la tradició italiana.
A finals de 2024 vaig sentir que calia fer un canvi.
Després d’uns anys creixent i aprenent, vaig decidir aturar el projecte per repensar-lo. Volia anar més enllà.
Així que el març de 2025, L’Artigiana reobre com a restaurant italià d’autor, amb una nova mirada però la mateixa essència.
Ara l’objectiu és oferir una cuina més completa, centrada en la tradició, amb productes d’alta qualitat i una carta molt més àmplia.
Sempre amb preus justos i pensant en compartir-ho amb tothom.
La meva cuina és cuina de veritat: plats elaborats cada dia, ingredients frescos i sabors que tenen arrel.
Tot passa per les meves mans o les del meu petit equip. I això es nota.
Sempre he tingut clar que el que marques la diferència és el producte i el respecte per aquest.
La massa de les pizzes la preparo seguint la tradició, amb farina multicereal de Manitoba ecològica, amb sègol, ordi, arròs i civada, per una fermentació més lenta i digestiva.
La pasta que fem servir és de sèmola ecològica refinada, feta únicament amb farina i aigua de muntanya. Senzilla, però amb personalitat.
Els embotits venen directament d’Itàlia, de productors que treballen amb criança responsable i herbes naturals. Res industrial, només qualitat i origen.
Per a mi, L’Artigiana no és només un restaurant. És un espai per compartir la meva cultura, els sabors amb els que he crescut, i tot allò que fa especial la cuina italiana.
M’agrada pensar que cada plat és una manera d’explicar una història.
I m’encanta quan algú descobreix un formatge nou, una pasta desconeguda, o es sorprèn amb un vi diferent.
Tot el que faig, ho faig per compartir. Amb passió, respecte i moltes ganes.
Cookies
Utilizamos cookies para garantizar que obtenga la mejor experiencia en nuestro sitio web.
Google Analytics